1
|
GM104
|
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
2
|
GM109A
|
Tahıl Kimyası
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
3
|
GM110A
|
Gıdalarda Termal Analiz
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
4
|
GM113A
|
Gıdalarda Tekstür
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
5
|
GM114A
|
Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
6
|
GM116
|
Organik Ürünlerin İşlenmesi Ve Muhafazası
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
7
|
GM118A
|
Nutrasötikler Ve Fonksiyonel Gıdalar
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
8
|
GM122
|
Fonksiyonel Starter Kültürler
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
9
|
GM126A
|
Gıda Endüstrisinde Biyoteknolojik Uygulamalar
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
10
|
GM131A
|
Koyulaştırılmış Ve Kurutulmuş Süt Ürünleri Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
11
|
GM133A
|
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Yöntemleri
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
12
|
GM136A
|
Tahıl Kimyası
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
13
|
GM140A
|
Gıdalarda Tekstür
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
14
|
GM141A
|
Mikotoksikoloji
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
15
|
GM151A
|
Ekmek Üretim Teknolojisinde Son Gelişmeler
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
16
|
GM153A
|
Et Tüketimi Ve Sağlık İlişkileri
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
17
|
GM155A
|
Gıdalarda Mutajenik Ve Karsinojenik Bileşikler
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
18
|
GM163A
|
Gıda Analizlerinde Spektroskopi Ve Titrimetri Analizleri
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
19
|
GM177
|
Süt Fizik Ve Kimyası
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
20
|
GM178A
|
Ekmek Üretim Teknolojisinde Son Gelişmeler
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
21
|
GM181
|
Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
22
|
GM182A
|
Gıdalarda Mutajenik Ve Karsinojenik Bileşikler
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
23
|
GM191
|
Meyve Ve Sebze Kurutma Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
24
|
GM193A
|
Uygulamalı Peynir Üretim Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
25
|
GM195
|
Su Kalitesi Ve Atık Su Arıtımı
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
26
|
GM197A
|
Tereyağı Üretim Ve İşleme Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
27
|
GM199
|
Karbonhidrat Kimyası
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
28
|
GM201A
|
Gıda Teknolojisinde Isıl Prosesler
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
29
|
GM203
|
Proje Hazırlama Ve Değerlendirme
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
30
|
GM204
|
Süt Fizik Ve Kimyası
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
31
|
GM207
|
Akademik Araştırma Ve Yazma Teknikleri
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
32
|
GM208
|
Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
33
|
GM209
|
İleri Moleküler Mikrobiyal Biyoteknoloji
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
34
|
GM210
|
Gıda Koruma Yöntemleri Ve Gıda Muhafazasında Yeni Yöntemler
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
35
|
GM214
|
İçme Sütü Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
36
|
GM215
|
Çevresel Numunelerde Ağır Metal Analizleri
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
37
|
GM217
|
Biyokimya Laboratuvar Teknikleri
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
38
|
GM218
|
Meyve Ve Sebze Kurutma Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
39
|
GM219A
|
Gıda Endüstrisinde Mikrobiyolojik Uygulamalar
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
40
|
GM220A
|
Uygulamalı Peynir Üretim Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
41
|
GM221A
|
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
42
|
GM222
|
Su Kalitesi Ve Atık Su Arıtımı
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
43
|
GM223A
|
Gıda Kaynaklı Antioksidanlar
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
44
|
GM224A
|
Tereyağı Üretim Ve İşleme Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
45
|
GM226
|
Karbonhidrat Kimyası
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
46
|
GM233A
|
Dondurma Üretim Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
47
|
GM234
|
Akademik Araştırma Ve Yazma Teknikleri
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
48
|
GM236
|
İleri Moleküler Mikrobiyal Biyoteknoloji
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
49
|
GM241A
|
Et Endüstrisinde Fonksiyonel Kültürler
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
50
|
GM242
|
Çevresel Numunelerde Ağır Metal Analizleri
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
51
|
GM243A
|
Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvar Kurulum Ve Uygulamalı Kullanımı
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
52
|
GM244
|
Biyokimya Laboratuvar Teknikleri
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
53
|
GM246A
|
Gıda Endüstrisinde Mikrobiyolojik Uygulamalar
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
54
|
GM252
|
Dondurma Üretim Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
55
|
GM255A
|
Un Değirmenciliğinde Yeni Teknikler
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
56
|
GM256A
|
Gıdalarda Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
57
|
GM257A
|
Lipit Kimyası Ve Biyokimyası
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
58
|
GM259A
|
Süt Fizik Ve Kimyası
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
59
|
GM262A
|
Süt Ürünleri Proseslerinde Yeni Teknikler
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
60
|
GM268A
|
Et Endüstrisinde Fonksiyonel Kültürler
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
61
|
GM270A
|
Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvar Kurulum Ve Uygulamalı Kullanımı
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
62
|
GM275
|
Organik Ürünlerin İşlenmesi ve Muhafazası
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
63
|
GM276
|
Vitaminler ve Mineraller
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
64
|
GM277
|
Bal Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
65
|
GM280
|
Fermente Gıdalar Teknolojisi
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
66
|
GM282A
|
GIDA TEKNOLOJİSİNDE ISIL OLMAYAN PROSESLER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
67
|
GM284A
|
UN DEĞİRMENCİLİĞİ VE YENİ GELİŞMELER
|
Seçmeli
|
3
|
0
|
0
|
6
|
68
|
GMDK
|
Danışmanlık
|
Seçmeli
|
0
|
1
|
0
|
6
|