|
1 | Yağ kimyası ve bozunma reaksiyonları | | Labotaruvar tanıtımı, Çözelti hazırlama |
2 | Yağlı tohum ve meyvelerin depolanması | | Yağı tohumlarda nem anailizi |
3 | Ham yağ üretimi-ön işlemler | Soxhlet yöntemi ile tohumdan yağ ekstraksiyonu | Yağı tohumlarda protein anailizi |
4 | Ham yağ üretimi-presleme ve çözgen ekstraksiyonu | | Soxhlet yöntemi ile tohumdan yağ ekstraksiyonu |
5 | Yağ rafinasyonu-Degumming | | Rafine yağlarda kırılma indisi ve özgül ağırlık belirlenmesi |
6 | Yağ rafinasyonu-Nötralizasyon | | Rafine yağlarda mineral yağ aranması |
7 | Yağ rafinasyoun-Renk Açma | | Rafine yağlarda serbest alkali tayini |
8 | Arasınav | | |
9 | Yağ Rafinasyonu-Deodorizasyon | | Rafine yağlarda çözünürlük |
10 | Zeytinyağı üretim teknolojisi | | Rafine yağlarda serbest yağ asitliğinin belirlenmesi |
11 | Yağ Modifikasyon teknikleri-Hidrojenasyon, İnteresterifikasyon | | Rafine yağlarda sabunlaşma sayısının belirlenmesi |
12 | Yağ Modifikasyon Teknikleri-Fraksiyone Kristalizaston, Margarin Üretimi | | Rafine yağlarda peroksit sayısının belirlenmesi |
13 | Bitkisel yağ sektörü | | Rafine yağlarda iyot sayısının belirlenmesi |
14 | Bitkisel yağ sektörü | | Magarinde tuz miktarının belirlenmesi |
15 | Yağ teknolojisi alanında gelişmeler | | Erime noktası tayini |